ABOUT ME

DSC_0026bewerkt_bewerkt.jpg

Euphorie is het jonge, hippe modelabel van Celien Van Poucke.
Geboren in Gent, opgegroeid in een familie van zelfstandigen.
Als kind droeg ze steeds dezelfde kleding als haar tweelingzus - want hun ouders vonden het zo fijn om hun kindjes in dezelfde kleren stoppen. -  

Als koppige puber besliste Celien om te studeren voor Mode. Allemaal leuk, maar geen toekomst, vertelden ze haar. Toch ging ze voor haar doel.
Nadat ze haar studies heeft afgerond in Brussel, stage heeft gelopen in Amsterdam, ging ze aan de slag bij een confectiebedrijf als stikster. Daar heeft ze ook het borduringsproces uitgebreid leren kennen. 

Ze werkt nog steeds als modelstikster, maar ze heeft ondertussen de stap gemaakt om dit ook op zelfstandige basis verder te zetten.
Celien kocht haar een borduurmachine en ging aan de slag.
Op die manier is het mode-experiment Euphorie ontstaan.

 

Euphorie is een modelabel waarin groovy, ironisch, statement borduurwerk op nieuwe, maar ook vintage kleding, wat je stuk speciaal maakt in de eerste plaats.
Een échte eye-catcher voor jouw outfit!

 

Onze beste troeven? Een scherp oog voor trends, de ideale combinatie van glamour en betaalbaarheid en een sterke band met de schare fans.
Door zelf de borduurontwerpen te maken, is elk stuk uniek en kun je er zeker van zijn dat het een one-of-a-kind-item is.
De stukken zijn zowel exclusief, duurzaam als betaalbaar, speels en comfortabel, stoer en romantisch, speciaal en eenvoudig.

 

Samen met onze eigen ontwerpen zullen we alle aangepaste bestellingen uitvoeren die je hebt. Stuur ons gerust een e-mail met uw ideeën. Wat u ook zoekt, we zullen altijd ons best doen om het voor u te vinden. We willen je graag snel ontmoeten en je op weg helpen om prachtige meesterwerken te maken!

 

We hopen dat je veel plezier hebt in onze winkel, als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!

 

                   Liefs,

​                  Celien

kruissteek.jpg

follow US

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon