ac0fb8b160151a3852c9140bad3ca2b5_bewerkt

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Op deze pagina staan ​​de algemene voorwaarden waaronder u www.euphorie-embroidery.be gebruikt.

Houd er rekening mee dat elk gebruik van deze website betekent dat u akkoord gaat met de volgende Algemene voorwaarden.

 

ALGEMEEN

Alle prijzen op de website worden vermeld in euro en alle betalingen moeten in Euro worden gedaan. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW (vrijgesteld van BTW) en exclusief leveringskosten. Door deze algemene voorwaarden goed te keuren en uw bestelling te bevestigen, wordt een bindende overeenkomst gesloten. Wanneer we uw bestelling hebben ontvangen, ontvangt u een automatische e-mail ter bevestiging van uw bestelling.

 

We behouden ons het recht voor om niet te leveren in het geval dat het voorraadniveau niet correct was op het moment van ontvangst van de bestelling. Als we niet kunnen leveren volgens de voorwaarden in de orderbevestiging, nemen we contact met u op en geven we u de mogelijkheid om de bestelling te annuleren. De toestemming van ouder of voogd is vereist voor klanten onder de 18 jaar.

 

We hebben het recht om overmacht te doen gelden in geval van oorlog, oorlogsgeweld, burgeroorlog, revolutie, regeringssanctie, staking, uitsluiting, blokkade, natuurramp of iets dergelijks. Dit betekent dat de overeenkomst niet geheel of gedeeltelijk hoeft te worden nagekomen. Mocht dit zich, in tegenstelling tot de verwachting, voordoen, dan proberen we u hiervan op de hoogte te stellen.

 

Betalingen kunnen worden gedaan met behulp van een van de methoden die worden vermeld in het onderstaande gedeelte betalingen. Het totale bedrag wordt van uw rekening afgeschreven wanneer wij uw aanbod om goederen bij ons te kopen hebben geaccepteerd.

 

JOUW OVEREENKOMST MET WWW.EUPHORIE-EMBROIDERY.BE

Deze algemene voorwaarden vormen samen met ons factuur- en privacybeleid de overeenkomst tussen u en ons met betrekking tot de levering van goederen die u hebt aangeboden om te kopen. Deze voorwaarden vervangen alle andere voorstellen, zowel auditief als schriftelijk.

 

Bij het plaatsen van een bestelling doen we geen legaal aanbod om de bestelde goederen te leveren. We nodigen u uit om ons een legaal aanbod te doen om de goederen te kopen. Het is geheel naar eigen toelichting om uw aanbod tot aankoop af te wijzen of te accepteren. Deze overeenkomst wordt alleen bevestigd wanneer we uw aanbod om de goederen te kopen hebben aanvaard en u een factuur of verzendingsbewijs hebben gestuurd met de datum van de overeenkomst die wordt geaccepteerd, wat de datum is op die factuur of wordt op ontvangstbewijs vermeld.

 

BETALINGSINFORMATIE

We werken momenteel met JouwWeb-betalingen voor betalingen en ze dekken bijna alle creditcards / betaalpassen.

De belangrijkste zijn:

Mastercard

Bancontact/Mistercash

Maestro

Paypal 

IDEAL

PRIVACY

Euphorie neemt uw privacy serieus. Wij zullen uw informatie niet verkopen, verhandelen of verhuren aan wie dan ook. Wanneer u een bestelling plaatst op www.euphorie-embroidery.be, vragen wij uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres, verzendadres en creditcardnummer. We gebruiken deze informatie om de bestelling uit te voeren en om met u te communiceren. We slaan uw creditcardgegevens niet op.

 

LEVERING

Al onze bestellingen worden verzonden door DHL (voor bestellingen in de Benelux + Duitsland), wat een trackable-service voor u is. We hebben een dagelijkse ophaling door DHL en sturen u een e-mail met uw trackinggegevens zodra het pakket is verzameld.

 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen > €70: Free shipping in België

Belgium

€ 4,70  

The Netherlands

€ 8,65