ac0fb8b160151a3852c9140bad3ca2b5_bewerkt

REFUND & RETOURS

Niet helemaal tevreden? Heb je een vlek op je artikel gevonden bij het ontvangen van je bestelling? Geen probleem! Laat het ons zo snel mogelijk weten op hello@euphorie-embroidery.be


U kunt uw bestelling onder bepaalde voorwaarden retourneren. Controleer of uw bestelling in aanmerking komt voor een teruggave:

 

  • Retourneren is mogelijk binnen 10 dagen na ontvangst van uw pakket.

  • De artikelen moeten ongedragen en onbeschadigd zijn.

  • Alle originele labels moeten nog worden bevestigd.

  • Kleding met vlekken of scheuren wordt niet geaccepteerd.

  • Gepersonaliseerde kleding wordt niet geaccepteerd.

 

Retour adres

Euphorie

Bosstraat 35 

9820 Merelbeke

BE Belgium 

 

Levertermijn

Euphorie zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten. 

Wij streven ernaar om het bestelde product te produceren en te leveren binnen 2 tot 3 weken na het plaatsen van de bestelling, echter deze levertijd is niet gegarandeerd. Euphorie is niet aansprakelijk voor verlies, schade en diefstal door de post.

 

Aansprakelijkheid bestellingsgegevens
U bent verantwoordelijk voor het invoeren van de correcte bestelling gegevens. In het geval U ons verzoekt om bestelling gegevens te veranderen nadat de bestelling is geplaatst, maar voordat de bestelling is geproduceerd zal Euphorie deze bestelling aanpassen. In het geval dat de productie al gestart is kunnen de bestelling gegevens niet meer worden aangepast en eventuele vervanging van de bestelling is op kosten van de klant. 

 

Klachten

Indien de kwaliteit niet voldoet dient U Euphorie te informeren binnen 14 dagen na bezorging van het product. Indien van toepassing kunt u verzocht worden om een foto van het product naar ons te versturen per e-mail ter controle van de klacht. Euphorie zal met U samenwerken om een oplossing te vinden zodat aan uw verwachtingen wordt voldaan. Indien dit niet mogelijk is dan zullen we de koopprijs terugbetalen. 

Berichtgeving moet gebeuren binnen de 10 kalenderdagen, lopende vanaf dag na levering.

Alsook de retour van het kledingstuk binnen deze termijn.

 

Retour wordt enkel aanvaard indien een andere maat voorradig is en het niet gaat over een gepersonaliseerd item.
Indien geen andere maat beschikbaar? Euphorie heeft 30 dagen de tijd na uw berichtgeving om u deze retourgelden terug te storten  indien dit voldoet aan bovenstaande vereisten. 
Retour wordt altijd aanvaard indien er kan aangetoond worden dat dit om een productiefout ging.

 

Retourkosten

Retourkosten worden altijd door de klant betaald. Retours mogen ook altijd worden binnengebracht en opgehaald op locatie in Munte (=geen verzendkosten). Graag seintje voor dag/uur via e-mail.

Wij versturen de retour van het kledingstuk op vanaf wij de vorige in ontvangst kregen binnen de hierboven vermelde termijn. Stuur ons dus zeker een mail binnen de 14 dagen na ontvangst.

 

Indien verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren via mail of per telefoon.